🌙

🔆

🌙

🔆

Nahoru
Firemní
3 června, 2019

Návrh a realizace nového interiéru fitcentra ve Veselí nad Moravou

Přání klientů bylo vytvořit moderní, jednoduchý interiér v kombinaci černé barvy s doplněním dřeva a kovu. Spodní část, bývalá masna, se stala cardio zónou neboli místností pro skupinové lekce. ,Jelikož jsem aktivní člověk a na skupinové lekce chodím pravidelně dokázala jsem se vcítit do potřeb lidí, kteří skupinové lekce navštěvují. Je mnoho typů lidí. A tady bylo důležité, aby se zde cítili dobře všichni. Chtěla jsem místnosti dodat pocitu soukromí a v kombinaci černých stěn s dřevěnými prvky a kovu si troufám říct, že jsem toho docílila.
Hlavní vizí se stala chill zóna, část, která má působit jako místo klidu a pohodlí. Místo, kde budete rádi každý den po cvičení zasedávat do krásných a pohodlných křesílek a nebo přímo k baru na kávu, osvěžující limonádu nebo proteinový nápoj. Na první dojem nepůsobí tohle místo jako fit centrum, ale dýchne na něj atmosféra kvality, osobního přístupu, ale také klidu.
Zadání

,,Naše přání je mít moderní fitko s využitím černé barvy, dřeva a kovu"

  • Místo

    Veselí nad Moravou

  • Styl

    Moderní a mladistvý

  • Klient

    Prostě Fitko Veselí nad Moravou

  • Tags

    design, fitcentrum, fitko, interiér, návrh, Prostě fitko, reference, Veselí nad Moravou, vizualizace

ZAUJALA VÁS MÁ PRÁCE?

Jdete do toho se mnou?
Napište mi více.

Jste již jen jedno kliknutí vzdáleni od Vámi vysněného interiéru… Ano, mám na mysli tlačítko „Mám zájem o spolupráci“ vpravo nahoře. Tak na co ještě čekáte?

Obratem připravím zcela nezávaznou nabídku řešení vč. cenové kalkulace. A pokud Vás mé nápady zaujmou, moc ráda Vám pomohu s jejich realizací.

Používáme cookies pro vaše uživatelské pohodlí.